Place eggs, cheese, onion and dill on a plate. Pour vegetable oil into a glass. Place salt and pepper in containers. Place the sour cream in a bowl. Place the flour in a bowl and place the fish on a plate.
Яйца, сыр, лук и укроп положите на тарелку. Растительное масло налейте в стакан. Соль и перец насыпьте в емкости. Сметану разместите в пиале. Муку насыпьте в миску, а рыбу поставьте в тарелку.
Wash the hake fish fillet and chop finely. Finely chop the dill and add to the fish. Grate the cheese and add it to the fish with dill, then add the eggs, salt and pepper. Add sour cream and flour and mix thoroughly. Place the pancakes by the tablespoon into the heated frying pan. Fry fish pancakes on both sides until golden brown.
Филе рыбы хека помойте и мелко порежьте. Укроп нарежьте мелко и добавьте к рыбе. Натрите сыр и добавьте его к рыбе с укропом, затем добавьте яйца, соль и перец. Добавьте сметану и муку и тщательно перемешайте. Столовой ложкой выложите оладьи на разогретую сковороду. Жарьте рыбные оладьи с двух сторон до румяной корочки.
Place the lettuce on a plate and top the lettuce with the hash browns and tomatoes.
Выложите листья салата на тарелку, а на салат выложите оладья и помидоры.