Place the pasta into a bowl. Pour the milk into a glass or cup. Defrost the minced meat and place it on the table in a plate or in a sales package. Wash the tomatoes and place on the table. Place cheese, carrots, onions and tomato paste on the table.
Макароны насыпьте в пиалу. Молоко налейте в стакан или чашку. Фарш разморозьте и поставьте на стол в тарелку либо в продажной упаковке. Помидоры помойте и поставьте на стол. Сыр, морковь, лук и томатную пасту поставьте на стол.
Finely chop the peeled onion. Peel the carrots and grate them on a fine grater. Place the onion in a frying pan and fry, add carrots to the onion. Add tomato paste and minced meat to the frying. Simmer for 10 minutes with the lid closed. Place pasta on the bottom of the mold, and then fry with minced meat. Sprinkle grated cheese on top and pour milk. Bake lasagna in a preheated oven at 200°C for 40 minutes.
Очищенный лук мелко нарежьте. Морковь очистите и натрите на мелкой терке. На сковороду выложите лук и обжаривайте, добавьте к луку морковь. В обжарку добавьте томатную пасту и фарш. Тушите 10 минут с закрытой крышкой. На дно формы выложите макароны, а затем обжарку с фаршем. Посыпьте сверху натертым сыром и залейте молоком. Запекайте лазанью в разогретой духовке при 200 °С 40 минут.
Transfer the finished lasagna to a plate and serve. Top with herbs, olives and tomatoes.
Готовую лазанью переложите на блюдо и подавайте к столу. Сверху украсьте зеленью, оливками и помидором.