Pour flour into a bowl. Pour milk and water into a glass. Pour salt, sugar and baking powder into containers. Place the eggs on the table. Pour vegetable oil into a glass. Place the suluguni on a plate.
Муку насыпьте в миску. Молоко и воду налейте в стакан. Соль, сахар и разрыхлитель насыпьте в тары. Яйца положите на стол. Растительное масло налейте в стакан. Сулугуни положите на тарелку.
In a bowl, whisk together: milk, water, egg, salt, sugar and vegetable oil. Sift flour with baking powder. Start adding flour gradually. Whisk well, cover with a towel and let stand for 30 minutes. Grate the suluguni. Heat a frying pan and lightly grease it with oil. Fry the pancakes on one side only. Place the filling on the cooled pancake, and then lightly fry it again in vegetable oil.
В миске взбейте: молоко, воду, яйцо, соль, сахар и растительное масло. Просейте муку с разрыхлителем. Начните постепенно добавлять муку. Хорошо взбейте венчиком, накройте полотенцем и дайте постоять 30 минут. Сулугуни натрите на терке. Сковороду нагрейте и слегка смажьте маслом. Блинчики жарьте только с одной стороны. На остывший блинчик выложите начинку, а затем еще раз слегка обжарьте на растительном масле.
Place the pancakes on a plate and garnish them with lettuce and olives, and pour a little sour cream on the pancakes themselves.
Выложите блины на тарелку и украсьте их листьями салата и оливками, а на сами блины налейте немного сметане.