Place the egg, ham and butter on a plate. Pour mustard, salt and sugar into different containers, and pour sour cream into a bowl. Pour milk into a glass, and also pour vegetable oil into a glass. Pour flour into a bowl
Яйцо, ветчину и сливочное масло положите на тарелку. Горчицу, соль и сахар насыпьте в разные тары, а сметану налейте в пиалу. Молоко налейте в стакан, а растительное масло также налейте в стакан. Муку насыпьте в миску
Knead the pancake dough by mixing milk with eggs, salt and sugar, then mix everything. Add flour, butter and mix thoroughly. Over medium heat, fry the pancakes on both sides. In a separate bowl, mix mustard, sour cream and stir. Cut the pancakes into two halves. Grease each part of the pancake with sour cream and mustard mixture and place a piece of ham on top.
Замесите тесто для блинов, смешав молоко с яйцами, соль и сахар, затем все перемешайте. Добавьте муку, масло и тщательно перемешайте. На среднем огне пожарьте блины с двух сторон. В отдельной посуде смешайте горчицу, сметану и перемешайте. Разрежьте блины на две половины. Каждую часть блина смажьте сметано-горчичной смесью и сверху положите кусочек ветчины.
Roll the pancakes into a tube. Place the pancakes in a greased baking dish. Place the pan in the preheated oven for 15 minutes.
Сверните блины трубочкой. Уложите блины в смазанную маслом форму для запекания. Поставьте форму в разогретую духовку на 15 минут.
Place the finished pancakes on a plate and place a bowl of sauce in the center. Decorate each pancake with pieces of parsley.
Готовые блины выложите на тарелку, в центр поставьте пиалу с соусом. Каждый блин украшаем кусочками петрушки.