Wash the liver, trim off excess and cut into pieces, then place it on a plate. Place onions, eggs and carrots on a plate. Pour the required amount of flour into a glass. Place the mayonnaise in a bowl. Wash the parsley and place on the table.
Печень помойте, обрежьте лишнее и разрежьте на кусочки, затем поставьте ее в тарелку. Лук, яйца и морковь поставьте на тарелку. Муку в нужной порции пересыпьте в стакан. Майонез поставьте в пиалу. Петрушку помойте и поставьте на стол.
Grind the liver in a blender and add eggs, salt, flour to it and pass through the blender again. In a greased frying pan, fry thin pancakes from the resulting mixture. Peel the onion, rinse and finely chop. Peel the carrots and grate them on a fine grater. Fry onions and carrots in a hot frying pan. Mix fried vegetables with mayonnaise and spread on liver cakes. Stack on top of each other and get a liver cake. Top with chopped parsley.
Печень измельчите в блендере и добавьте к ней яйца, соль, муку и еще раз пропустите через блендер. На сковороде, смазанной маслом, пожарьте тонкие блины из получившейся смеси. Лук очистите, промойте и мелко нарежьте. Морковь очистите и натрите на мелкой терке. На раскаленной сковороде обжарьте лук и морковь. Обжаренные овощи перемешайте с майонезом и намажьте печеночные коржи. Сложите друг на друга и получите печеночный торт. Сверху украсьте измельченной петрушкой.
Place a piece of cake on a plate and garnish with fresh tomato slices around it.
Поставьте кусочек торта на тарелку и вокруг украсьте свежими дольками помидор.