Place the spaghetti, champignons and parsley on the table, and place the chicken fillet on a plate. Peel the onion and place it on the table. Place the garlic cloves on a plate along with the ginger. Pour soy sauce into a glass. Pour salt into a container.
Спагетти, шампиньоны и петрушку положите на стол, а куриное филе поместите в тарелку. Лук почистите и положите на стол. Зубчики чеснока положите на тарелку вместе с имбирем. Соевый соус налейте в стакан. Соль насыпьте в емкость.
Cut the champignons into thin slices. Cut the fillet into strips. Finely chop the onion and garlic. Boil the spaghetti in a pan of water. In the meantime, make a side dish for them. Fry the onion and garlic. Add the champignons, fry them for 5 minutes. Add the fillet and fry for 7 minutes. Add ginger and stir. Pour in soy sauce, stir and simmer for about 5 minutes. Add finely chopped parsley, stir and turn off. Add the side dish to the prepared spaghetti and stir.
Тонкими ломтиками нарежьте шампиньоны. Филе нарежьте соломкой. Мелко нарежьте лук и чеснок. Отварите спагетти в кастрюлю с водой. А тем временем сделайте гарнир к ним. Обжарьте лук и чеснок. Добавьте шампиньоны, обжарьте их минут 5. Добавьте филе и так же обжаривайте на протяжение минут 7. Добавьте имбирь и перемешайте. Влейте соевый соус перемешайте и тушите минут 5. Добавьте мелко нарезанную петрушку, перемешайте и выключите. К готовым спагетти добавьте гарнир и перемешайте.
Place spaghetti on a plate and garnish with tomatoes and herbs.
Спагетти поместите в тарелку и украсьте их помидорами и зеленью.