Place the spaghetti on the table along with the tomatoes and onions. Place the chicken fillet on a plate. Pour the olive oil into a glass and place the mozzarella in a bowl. Pour milk into a glass. Pour French mustard and salt into containers, and place black pepper in a special container.
Спагетти положите на стол вместе с помидорами и луком. Куриное филе положите на тарелку. Оливковое масло налейте в стакан, а моцареллу положите в миску. Молоко налейте в стакан. Французскую горчицу и соль насыпьте в емкости, а черный перец разместите в специальной емкости.
Fry chicken fillet, cut into small pieces, in olive oil. Add finely chopped onions and tomatoes to it, add salt and pepper and fry for 10 minutes. Add milk and mustard, simmer for another 5 minutes. Boil the spaghetti, drain in a colander and rinse under running water. Mix the prepared spaghetti with the fillet, mix well, keep on the heat for 2 minutes and turn off. Place mozzarella slices on top and cover with a lid. The cheese will melt in 10 minutes.
На оливковом масле обжарьте куриное филе, нарезанное на небольшие кусочки. Добавьте к нему мелконарезанный лук и помидоры, посолите, поперчите и обжаривайте минут 10. Добавьте молоко и горчицу, тушите еще 5 минут. Отварите спагетти, откиньте на дуршлаг и промойте проточной водой. Смешайте готовые спагетти с филе, хорошо перемешайте, подержите 2 минуты на огне и выключите. Сверху выложите кусочки моцареллы и накройте крышкой. Сыр растает через 10 минут.
Place the dish on a plate, garnishing it with herbs and tomatoes.
Выложите блюдо на тарелку, украсив его зеленью и помидорами.