Place the spaghetti on the table. Place the shrimp in a bowl and pour the cream into the container. Place the butter on a plate along with the cheese and parsley. Place the garlic cloves and peeled onions on the table. Pour salt into a container. Pour the wine into a glass.
Спагетти положите на стол. Креветки поместите в миску, а сливки налейте в тару. Масло положите на тарелку вместе с сыром и петрушкой. Зубчики чеснока и почищенный лук положите на стол. Соль насыпьте в емкость. Вино налейте в стакан.
Rinse and peel the shrimp. Add salt, pepper and half the paprika. Mix everything well and leave for 10 minutes. Place a pan of water to heat up. Melt half the butter in a frying pan and add shrimp. Fry for 2 minutes on each side. At this time, peel the onion and cut it into small cubes. Peel the garlic and pass through a press. Place the fried shrimp on a plate. Add the remaining butter and onion to the pan in which the shrimp were cooked. Fry the onion for 3 minutes.
Промойте и очистите креветки. Добавьте соль, перец и половину паприки. Все хорошо перемешайте и оставьте на 10 минут. Кастрюлю с водой поставьте нагреваться. В сковороде растопите половину сливочного масла и выложите креветки. Обжаривайте по 2 минуты с каждой стороны. В это время очистите лук и нарежьте его мелкими кубиками. Чеснок очистите и пропустите через пресс. Обжаренные креветки выложите на тарелку. В сковороду, в которой готовились креветки, выложите оставшееся сливочное масло и лук. Обжаривайте лук 3 минуты.
Place spaghetti in boiling water. Then drain the spaghetti in a colander. Add garlic to the onion in the pan and fry for a minute. Pour in the wine and cook for another 2 minutes. Pour the cream into the pan and cook for 3 minutes. Grate Parmesan on a fine grater. Add half of the grated Parmesan to the pan. Salt, pepper and add the remaining paprika. Stir thoroughly and heat the contents of the pan without boiling for 1 minute. Remove the pan from the heat. Add spaghetti and shrimp to the sauce and then stir everything together.
Выложите спагетти в кипящую воду. Затем откиньте спагетти на дуршлаг. К луку в сковороду добавьте чеснок и обжаривайте минуту. Влейте вино и готовьте еще 2 минуты. Влейте в сковороду сливки и готовьте 3 минуты. Пармезан натрите на мелкой терке. В сковороду добавьте половину натертого пармезана. Посолите, поперчите и добавьте оставшуюся паприку. Тщательно перемешайте и прогрейте без кипения содержимое сковороды 1 минуту. Снимите сковороду с огня. Выложите к соусу спагетти и креветки, а затем все перемешайте.
Place the spaghetti on a plate and garnish with herbs and cucumbers.
Выложите спагетти на тарелку и украсьте его зеленью и огурцами.