Place green onions, parsley, cherry tomatoes and red fish on a plate. Place the butter in a separate plate. Place the caviar in a container and pour the cream into a bowl.
Зеленый лук, петрушку, помидоры черри и красную рыбу положите на тарелку. Масло поместите в отдельную тарелку. Икру разместите в емкости, а сливки налейте в пиалу.
Cut the green onions into thin rings. Cut the red fish across the grain into small pieces. Cut each cherry tomato into 8 equal parts. Finely chop a small amount of herbs and parsley.
Тонкими колечками нарежьте зеленый лук. Красную рыбу нарежьте поперек волокон на небольшие кусочки. Каждую помидору черри разрежьте на 8 равных частей. Мелко нарубите небольшое количество зелени и петрушки.
: Take a deep frying pan or a wide saucepan and melt the butter in it. Throw small onion rings into the heated oil and fry them until soft. Add pieces of red fish, pepper, stirring quickly, fry for about 1 minute. Now pour the cream into the saucepan, reduce the heat to low and simmer for about 6 minutes.
: Возьмите глубокую сковороду или широкий сотейник и растопите в нем сливочное масло. В разогретое масло бросьте мелкие колечки лука, обжарьте их до мягкости. Добавьте кусочки красной рыбы, поперчите, быстро перемешивая, обжаривайте около 1 минуты. Теперь влейте в сотейник сливки, сбавьте огонь до минимума и тушите около 6 минут.
You need to throw spaghetti into boiling water. About a minute before the sauce is ready, add the cherry tomatoes, then add the pasta to the saucepan. Throw in some chopped parsley. Stir gently and remove from heat.
В кипящую воду необходимо бросить спагетти. Примерно за минуту до готовности соуса добавьте в него помидоры черри, затем добавьте пасту в сотейник. Туда же бросьте измельченную петрушку. Аккуратно перемешайте и снимите с огня.
Place the pasta on a plate and garnish with herbs and red caviar.
Выложите пасту на тарелку и украсьте ее зеленью и красной икрой.