Place the chicken in a bowl. Peel the potatoes and place on a plate. Pour the tomato sauce with eggplant into a container. Pour vegetable oil into a glass and place the bell pepper on the table.
Курицу положите в миску. Картошку почистите и разместите в тарелку. Томатный соус с баклажанами налейте в емкость. Растительное масло налейте в стакан, а болгарский перец положите на стол.
Wash the chicken and cut into pieces. Salt, pepper and spread with sauce. Let it sit for an hour. Cut the peeled potatoes, salt and grease with oil. Wash the bell pepper, peel and cut into 10 slices. Place the chicken in a preheated oven and bake at 200 degrees for 60 minutes. After the specified time, remove the chicken, arrange the potatoes and eggplant and bake for another 25 minutes.
Курицу промойте и разрежьте на части. Посолите, поперчите и намажьте соусом. Дайте постоять час. Почищенный картофель нарежьте, посолите и смажьте маслом. Болгарский перец помойте, почистите и разрежьте 10 долек. В разогретую духовку поставьте курицу и запекайте при 200 градусах в течение 60 минут. Спустя указанное время достаньте курицу, разложите картофель и баклажан и запекайте еще минут 25.
Place the dish on a plate and add cucumbers and ketchup.
Выложите блюдо на тарелку и туда же положите огурцы и налейте кетчуп.