Place the chicken on a plate. Place tomatoes and lemon on a plate. Place salt, pepper and garlic in containers. Place the butter on the table. Pour olive oil into a glass. Place mayonnaise in a bowl.
Курицу положите на тарелку. Помидоры и лимон положите на тарелку. Соль, перец и чеснок поместите в емкости. Масло сливочное положите на стол. Оливковое масло налейте в стакан. Майонез разместите в пиале.
Salt and pepper the chicken, then brush it with mayonnaise. Combine the butter and garlic, then push the ingredients under the skin of the breast area. Wrap the chicken in cling film and place in a bowl.
Посолите и поперчите курицу, затем смажьте ее майонезом. Смешайте сливочное масло и чеснок, затем засуньте ингредиенты под кожу в районе грудки. Замотайте курицу в пищевую пленку и поставьте в миску.
Send it to marinate for 60 minutes in the refrigerator. Then place it in a baking dish greased with olive oil and place it in an oven preheated to 180 degrees for 60 minutes.
Отправьте ее мариноваться на 60 минут в холодильник. Затем выложите ее в смазанную оливковым маслом форму для запекания и отправьте в разогретую до 180 градусов духовку на 60 минут.
Take a plate the size of the chicken and line it with lettuce leaves. Place the chicken on a plate. Garnish the plate with tomatoes and cucumbers.
Возьмите тарелку под размер курицы, застелите листьями салата. Курицу поставьте на тарелку. Украсьте тарелку помидорами и огурцами.