Place the chicken fillet on a plate. Place the champignons and eggs on a plate. Place the sour cream in a bowl. Pour wheat flour into a container. Place sugar, mustard and mushroom seasoning into a container. Place the onions on the table. Pour vegetable oil into a glass. Place the cheese in a saucer.
Куриное филе положите на тарелку. Шампиньоны и яйца положите на тарелку. Сметану поместите в пиалу. Пшеничную муку насыпьте в емкость. Сахар, горчицу и грибную приправу насыпьте в емкость. Репчатый лук положите на стол. Растительное масло налейте в стакан. Сыр положите в блюдце.
Wash the champignons and cut into 8 pieces. Cut the chicken into cubes and dry. Chop the onion and garlic. Place a frying pan with a tablespoon of vegetable oil over high heat and heat. Place the chicken fillet and onion in the pan and stir for 3 minutes, then add the mushrooms and stir again for 3 minutes. Sprinkle and pepper, stir again and reduce heat to low. Add the remaining sour cream, Dijon mustard, garlic and mushroom seasoning to the pan and stir again. Cover with a lid and leave for 3 minutes.
Шампиньоны помойте и нарежьте на 8 частей. Курицу нарежьте на кубики и обсушите. Лук и чеснок нашинкуйте. Сковороду со столовой ложкой растительного масла поставьте на сильный огонь и нагрейте. Куриное филе и лук положите в сковороду и помешивайте 3 минуты, затем добавьте грибы и снова помешивайте в течение 3 минут. Посыпьте и поперчите, снова перемешайте и уменьшите огонь до слабого. Оставшуюся сметану, дижонскую горчицу, чеснок и грибную приправу добавьте в сковороду и опять перемешайте. Накройте крышкой и оставьте на 3 минуты.
Wash and break the eggs into a large bowl and beat with a fork. Add sour cream to the eggs and beat again. Add flour and beat well again. Boil water for the dough. Add boiling water, the remaining flour, sugar, a little salt and vegetable oil to the mixture. Whisk well to avoid any lumps and set aside. Bake the pancakes in a dry frying pan, preferably a pancake pan, pre-heated over high heat. Fry the pancakes on each side. Roll the finished pancakes and put the filling in them.
Яйца помойте и разбейте в большую миску и взбейте вилкой. Добавьте к яйцам сметану и снова взбейте. Добавьте муку и снова хорошо взбейте. Вскипятите воду для теста. Добавьте к смеси кипяток, оставшуюся муку, сахар, чуть-чуть соли и растительного масла. Хорошо взбейте, чтобы не было комочков и отставьте в сторону. Отпекайте блины на сухой сковороде, желательно блинной, нагрев предварительно на сильном огне. Жарьте блины по с каждой стороны. Готовые блины сверните в и выложите в них начинку.
Place the pancakes on a plate, sprinkle them with cheese and garnish the plate with vegetables.
Выложите блины на тарелку, посыпав их сыром и украсив тарелку овощами.