Place cottage cheese, sugar, semolina and wheat flour in bowls. Place the apples and egg on the table. Place sugar and cinnamon in containers.
Творог, сахар, манку и пшеничную муку разместите по мискам. Яблоки и яйцо положите на стол. Сахар и корицу насыпьте в емкости.
Mash the cottage cheese using cutlery, then add semolina and beat in the egg. Grate the apples. Stir the curd mass and mix with the apple. Add sugar, salt and cinnamon. Add flour to the mixture and mix again. With wet hands, form curd and apple cheesecakes, roll them in flour.
Разомните творог при помощи столовых приборов, затем насыпьте манную крупу и вбейте туда яйцо. Яблоки натрите на терке. Творожную массу перемешайте и смешайте с яблоком. Добавьте сахар, соль и корицу. Подсыпьте в массу муку и снова перемешайте. Влажными руками сформируйте творожно-яблочные сырники, обваляйте их в муке.
Place the prepared cheesecakes on a heated frying pan and fry them until golden brown on both sides. Place the finished cheesecakes on paper towels to remove excess oil.
Выложите подготовленные заготовки сырников на разогретую сковороду и обжаривайте их до румяной корочки с обеих сторон. Готовые сырники выложите на бумажные полотенца, чтобы убрать лишнее масло.
Place the cheesecakes on a plate and pour honey over them, and place a mint leaf on top.
Положите сырники на тарелку и полейте их медом, а сверху положите лист мяты.