Place the ribs on a plate. Place soy sauce, vinegar, mustard, vegetable oil, salt and pepper in separate containers. Place the garlic on a plate.
Ребра положите в тарелку. Соевый соус, уксус, горчицу, растительное масло, соль и перец поместите в отдельные емкости. Чеснок положите на тарелку.
Pour soy sauce, vinegar and mustard into a bowl. Add chopped garlic. Mix all ingredients. Wash the pork ribs, add salt and pepper. Then place the ribs in a separate bowl and pour over the marinade. Leave for two hours. Place the marinated ribs in a baking dish and place in the oven and bake for 60 minutes at 180°C.
В миску налейте соевый соус, уксус и горчицу. Добавьте измельченный чеснок. Перемешайте все ингредиенты. Свиные ребра помойте, посолите и добавьте перец. Затем ребрышки выложите в отдельную посуду и залейте маринадом. Оставьте на два часа. Маринованные ребрышки выложите в форму для запекания и отправьте в духовку и запекайте 60 минут при 180°С.
Garnish the plate with lettuce and tomatoes, then place the ribs on the plate.
Украсьте тарелку листьями салата и помидорами, а затем выложите на тарелку ребрышки.