Cut a piece of hard cheese and butter, and then place the pieces on a plate. Place salt and tomato sauce in a container, and place cream cheese on a plate. Place the pasta on the table.
Отрежьте по куску от твердого сыра и масла, а затем положите куски на тарелку. Соль и томатный соус разместите в емкости, а сливочный сыр наложите в тарелку. Макароны высыпьте на стол.
Boil the pasta and strain. Melt the butter in a frying pan, then fry the boiled pasta in a frying pan heated with butter. Add cream cheese and tomato sauce to pasta. Stir pasta until cheese melts.
Макароны отварите и процедите. На сковороде расплавьте сливочное масло, затем в разогретой сливочным маслом сковороде обжарьте отварные макароны. К макаронам добавьте сливочный сыр и томатный соус. Макароны помешивайте до расплавления сыра.
Place the pasta on a flat plate and serve along with tomatoes and herbs.
Макароны разместите на плоской тарелке и подавайте вместе с помидорами и зеленью.