Place the salmon on a plate. Place tomatoes, lemon, parsley and cheese on a plate. Pour the oil into a glass. Place the sour cream in a container.
Семгу положите в тарелку. Помидоры, лимон, петрушку и сыр поместите в тарелку. Масло налейте в стакан. Сметану поместите в емкость.
Place the salmon steak in a large plate and sprinkle with lemon juice, then season with spices. Leave for 30 minutes. Take pieces of foil so you can wrap the steak. Place a few sprigs of parsley and tomato rings on the salmon steak. Grate the cheese and place it on top of the steak, then brush with sour cream. Wrap the entire steak in foil and place in the oven for 20 minutes at 180°C.
Выложите стейк семги в большую тарелку и сбрызните ее лимонным соком, затем приправьте специями. Оставьте на 30 минут. Возьмите отрезы фольги, чтобы можно было завернуть стейк. На стейк семги выложите несколько веточек петрушки и помидор колечками. Натрите сыр и сверху положите на стейк, затем смажьте сметаной. Весь стейк заверните в фольгу и отправьте в духовку на 20 минут при 180 °С.
Place the steak on a plate and garnish with herbs.
Выложите стейк на тарелку и украсьте его зеленью.