Cut the cheese into equal bars and place on a plate, and place the egg on the table. Place oatmeal in a deep container, place allspice and paprika on a plate, place cream in a container, and pour salt into a container.
Сыр нарежьте на равные бруски и положите в тарелку, а яйцо положите на стол. Овсяные хлопья разместите в глубокой емкости, душистый перец и паприку насыпьте на тарелку, сливки поместите в тару, а соль насыпьте в емкость.
Break an egg into a bowl. Add paprika, pepper, salt and cream. Beat well with a fork. Cut the cheese into portions, at least 0.5 cm thick. Heat a frying pan with oil. Dip each piece of cheese into the egg mixture, then into the breading, then back into the egg mixture.
Разбейте в пиалу яйцо. Добавьте паприку, перец, соль и сливки. Хорошо взбейте вилкой. Сыр нарежьте на порционные кусочки, толщиной не менее 0,5 см. Разогрейте сковородку с маслом. Окуните каждый кусок сыра в яичную смесь, потом в панировку, затем снова в яичную смесь.
Fry the cheese until golden brown over high heat on both sides, then place it on a napkin to absorb the fat.
Обжаривайте сыр до золотистого цвета на большом огне с двух сторон, затем выложите его на салфетку, чтобы жир впитался.
Place the cheese on a plate and garnish with herbs and tomatoes.
Выложите сыр на тарелку и украсьте его зеленью и помидорами.