Wash the potatoes and ribs, then place them in separate containers. Place the cheese and onions on a plate. Pour salt into a container.
Промойте картошку и ребрышки, затем разместите их в отдельные емкости. Сыр с луком положите в тарелку. Соль насыпьте в емкость.
Rinse the ribs and sprinkle with seasoning. Wash, peel and coarsely chop the potatoes. Peel the onion and cut into half rings. Grease a baking tray with oil and place the potatoes on it, evenly distribute the onion on top and add salt. Place pork ribs on top and sprinkle with cheese.
Промойте ребрышки и посыпьте приправой. Картошку помойте, почистите и крупно порежьте. Лук почистите и порежьте полукольцами. Протвень смажьте маслом и выложите на него картошку, сверху равномерно распределите лук и посолите. На верх уложите свиные ребрышки и посыпьте их сыром.
Place the baking sheet in the preheated oven and bake for 70 minutes. Remove the ribs from the oven and place them on a platter, then sprinkle with herbs.
Поставьте в разогретую духовку протвень и запекайте 70 минут. Достаньте ребрышки с духовки и разложите их на блюдо, затем посыпьте зеленью.
Serve the ribs on a plate along with cucumbers and herbs.
Подавайте ребрышки на тарелке вместе с огурцами и зеленью.