Empty the pasta from the package, wash and peel the onions and carrots, then cut the cheese. Place mayonnaise and ketchup in separate containers. Place the fillet in a plate, and pour salt and pepper into containers.
Высыпьте макароны с пачки, лук и морковь помойте и почистите, затем разрежьте сыр. Майонез и кетчуп поместите в отдельные емкости. Филе разместите в тарелке, а соль и перец насыпьте в емкости.
Cut the carrots into slices, then cut the chicken fillet first lengthwise, then crosswise to form mini-squares. Season with salt and pepper. Cut the onion into half rings and fry in sunflower oil until golden brown, add the fillet to the onion, fry until half cooked. Boil the spaghetti until fully cooked. Place half the fillet with onions and carrots in a baking dish. Sprinkle cooked spaghetti on top, then brush with ketchup. Grease the second layer of onion and fillet with mayonnaise and pour in the remaining pasta.
Морковь порежьте кружочками, затем куриное филе порежьте сначала вдоль, потом поперек, чтобы получились мини-квадратики. Посолите и поперчите. Нарежьте лук полукольцами и обжарьте на подсолнечном масле до золотистого цвета к луку добавьте филе, жарьте до полуготовности. Отварите спагетти до полной готовности. В форму для запекания отправьте половину филе с луком и морковь. Поверх высыпьте сваренные спагетти, затем смажьте кетчупом. Второй слой лука с филе смажьте майонезом и высыпьте остатки макарон.
Place the dish in the oven for 20 minutes, temperature 180 degrees. 5 minutes before readiness, add finely grated cheese.
Отправьте блюдо в духовку на 20 минут, температура 180 градусов. За 5 минут до готовности засыпьте мелко натертый сыр.
Place the dish in a flat plate and sprinkle with herbs.
Поместите блюдо в плоскую тарелку и посыпьте зеленью.