Cut a piece of cheese and place it on the board. Wash the vegetables and place them on a board, salt and pepper. Place sour cream and olive oil in separate containers.
Отрежьте кусок сыра и положите на доску. Помойте овощи и поместите их на доску, соль, перец. Сметану и оливковое масло разместите в отдельных емкостях.
Cut the eggplants into circles and leave them for 30 minutes so that the bitterness goes away. Then cut the tomatoes into circles. Chop the garlic and grate the cheese. Grease the baking dish with oil. Place the eggplants in the first layer, then place the tomatoes on the eggplants, after placing the tomatoes, salt and pepper them, then cover the tomatoes with sour cream mixed with garlic, place the cheese on the top layer.
Баклажаны нарежьте кружками и оставьте их на 30 минут, для того чтобы отошла горечь. Затем нарежьте помидоры кружками. Измельчите чеснок, а сыр натрите на терке. Форму для выпекания смажьте маслом. Первым слоем наложите баклажаны, затем на баклажаны разместите помидоры, после размещения помидор посолите и поперчите их, затем покройте помидоры сметаной, перемешанной с чесноком, верхним слоем разместите сыр.
Place the pan in the oven and bake for 50 minutes at 180 degrees.
Поместите форму в духовку и запекайте 50 минут при температуре 180 градусов.
Place the eggplants on a plate and sprinkle with herbs.
Поместите баклажаны в тарелку и посыпьте зеленью.