Place the melted butter in a container. Place cottage cheese, soda and eggs in separate containers.
Подтаявшее масло поместите в емкость. Творог, соду и яйца поместите в отдельные емкости.
Break the cottage cheese with a fork or sift through a sieve until smooth, break the egg into the cottage cheese and mix, then add soda, mix everything thoroughly, add soft butter (you can even melt it) and mix everything again until smooth and place in a saucepan.
Творог разломайте вилкой или просейте через сито до однородной массы, разбейте яйцо в творог и перемешайте, затем добавьте соду все тщательно перемешать, добавить масло мягкое (можно даже растаявшее) и вновь все перемешать до однородности и поместите в кастрюлю.
Place the pan over medium heat and melt, stirring constantly. The mass begins to melt right before your eyes, it is very important to stir without stopping, melt the mass until all lumps dissolve. Pour the cheese into a container with a lid and place to cool in the refrigerator.
Поставьте кастрюлю на средний огонь и плавьте постоянно помешивая. Масса начинает плавиться прямо на глазах, очень важно помешивать не останавливаясь, плавьте массу до растворения всех комочков. Вылейте сыр в емкость с крышкой и поместите остыть в холодильнике.
Spread the melted cheese on the bread and place some greens on top.
Намажьте плавленый сыр на хлеб и сверху разместите немного зелени.