Place the cottage cheese in a deep container. Place flour, sugar and eggs in separate containers. Place raisins on a plate.
Выложите творог в глубокую емкость. Муку, сахар и яйца поместите в отдельные емкости. Изюм высыпьте в тарелку.
Pour hot water over the raisins and let them swell for about 10 minutes, then drain the water and dry the raisins. Place cottage cheese, eggs, sugar and flour in a container and mix, then add raisins and mix everything thoroughly again. Take the dough in small portions with wet hands and, forming it into cakes, roll each one in flour.
Изюм залейте горячей водой и дайте ему разбухнуть минут 10, после чего слейте воду и просушите изюм. Творог, яйца, сахар и муку поместите в емкость и смешайте, а после добавьте изюм и еще раз все тщательно перемешайте. Берите тесто небольшими порциями влажными руками и, формируя из него лепешки, обваливайте каждую в муке.
Grease a heated frying pan with sunflower oil, then place the cheesecakes there. Fry the dish on each side over low heat until golden brown.
Разогретую сковороду смажьте подсолнечным маслом, затем поместите туда сырники. Обжаривайте блюдо с каждой стороны на медленном огне до образования румяной корочки.
Place the cheesecakes on a plate, place the berries on top and pour condensed milk over the cheesecakes.
Выложите сырники на тарелку, сверху разместите ягоды и полейте сырники сгущенкой.