Cut the cheese and butter into separate pieces and place in plates, pour salt and pepper into separate containers, wash the meat and place it on a plate. Shred the greens
Разрежьте сыр и масло на отдельные части и разместите в тарелках, соль и перец насыпьте в отдельные емкости, помойте мясо и положите его в тарелку. Накромсайте зелень
Mix the butter with the herbs and put it in the refrigerator until it becomes hard. Cut the pork meat into slices about 1 centimeter thick, then beat with a hammer. Sprinkle with salt and pepper and let sit for a while. Cut the cheese and butter into cubes about 0.5 by 0.5 centimeters, then place on the meat and wrap in a roll, secure with a toothpick and place in a baking sleeve.
Сливочное масло смешайте с зеленью и уберите в холодильник чтоб оно стало твердое. Мясо свинины нарежьте на ломтики толщиной примерно 1 сантиметр, затем отбейте молотком. Посыпьте солью, перцем и дайте немного постоять. Сыр и масло нарежьте на брусочки примерно 0,5 на 0,5 сантиметров, затем выложите на мясо и заверните в рулетик, скрепите зубочисткой и положите в рукав для запекания.
Bake at 180 degrees for 45 minutes; if desired, you can cut the sleeve 10 minutes before readiness so that the rolls are browned.
Запекайте при температуре 180 градусов на протяжении 45 минут, по желанию можно рукав разрезать за 10 минут до готовности чтоб рулетики подрумянились.
Serve on a flat plate with herbs sprinkled on top.
Подавайте на плоской тарелке, посыпав сверху зеленью.