Pour raisins into a deep plate, place 2 eggs on the table, place cottage cheese in a separate container, pour salt into a container, pour flour into a separate plate
Высыпьте изюм в глубокую тарелку, выложите 2 яйца на стол, выложите творог в отдельную емкость, соль высыпьте в тару, муку высыпьте в отдельную тарелку
Pour warm water over the raisins to soften and swell for 10 minutes. Add egg, sugar, salt to cottage cheese. Stir. If the curd is very thick, you may need another egg. Then constantly mix into a homogeneous mass, then add wheat flour and semolina. Then add sugar and salt. Add raisins to the mixture, stirring evenly.
Залейте изюм теплой водой для его размягчения и набухания на 10 минут. В творог добавьте яйцо, сахар, соль. Перемешайте. Если творог очень густой, может понадобиться еще одно яйцо. Затем постоянно смешивайте в однородную массу дальше всыпьте пшеничную муку и манную крупу. После добавьте сахар и соль. Добавьте изюм в массу, перемешав его равномерно.
Form cheesecakes by rolling portions of the curd mass in flour. Place cheesecakes with raisins in a frying pan with heated vegetable oil. Fry for 3-4 minutes over medium heat on one side and 7-9 minutes covered on the other side over low heat.
Формируйте сырники, обваливая порции творожной массы в муке. Выкладываем сырники с изюмом на сковороду с разогретым растительным маслом. Жарьте 3-4 минуты на среднем огне с одной стороны и 7-9 минут под крышкой на второй стороне на слабом огне.
Place the cheesecakes on a separate flat plate, then pour sour cream on them and add berries.
Выложите сырники на отдельную плоскую тарелку, а затем налейте на них сметану и добавьте ягод.