Grate the cheese on a medium grater. Peel the skin off the chicken thigh, but do not cut it, then use a knife to score the meat. Salt and pepper chicken thighs to taste.
Сыр натрите на средней терке. Сдвиньте с куриного бедра кожу, но не срезайте, затем сделайте надрезы на мясе при помощи ножа. Куриные бедра посолите, поперчить по вкусу.
Place more cheese into the slits. Cover the thighs with skin and coat the tops with mayonnaise. Pour a little vegetable oil into the bottom of the pan and place the chicken thighs.
В надрезы выложите побольше сыра. Прикройте бедра кожей и смажьте верхушку майонезом. На дно формы налейте не много растительного масла и выложите куриные бедра.
Bake the thighs for 50 minutes in the oven at 180° C. 5 minutes before readiness, add finely chopped garlic.
Запекайте бедра 50 минут в духовке при 180° С. За 5 минут до готовности добавьте мелкопорезанный чеснок.
Place the dish on a separate plate and sprinkle with herbs.
Выложите блюдо на отдельную тарелку и посыпьте зеленью.