Pour flour into a container, take 2 eggs, take 300 g of cheese, pour salt and pepper into a separate container, pour vegetable oil into a separate glass, and place individual parts of the fish into a plate
Насыпьте муку в емкость, возьмите 2 яйца, возьмите 300 г сыра, соль и перец высыпьте в отдельную емкость, растительное масло вылейте в отдельный стакан, а отдельные части рыбы выложите в тарелку
Wash the fish fillet in cold water and cut into portions, add salt and pepper. Break 2 eggs into a separate bowl and beat with a whisk. Pour flour into a separate container. Grate the cheese into a separate plate. Dip the fish first in the eggs, then in the flour, and lastly in the cheese.
Рыбное филе помойте в холодной воде и нарежьте порционными кусочками, посолите и поперчите. В отдельную миску разбейте 2 яйца и взбейте венчиком. В отдельную емкость насыпьте муки. Натрите сыр в отдельную тарелку. Окуните рыбу сначала в яйца, затем в муку, а в последнюю очередь в сыр
Pour vegetable oil into a heated frying pan. Then take the fish, roll it in flour, then in the egg and finally in the cheese. Fry the fish on both sides until done, 3 minutes on each side.
В разогретую сковороду налейте растительное масло. Затем возьмите рыбу, обваляйте ее в муке, после этого в яйце и в конце в сыре. Обжаривайте рыбу с двух сторон до готовности по 3 минуты с каждой стороны.
Place fried fish on a separate flat plate. Top with parsley leaves.
Выложите жареную рыбу на отдельную плоскую тарелку. Сверху украсьте листиками петрушки.