Place the pasta nests on a plate, then remove the minced meat from the refrigerator and place in a container. Peel the onion and rinse under running water. Cut the garlic into two cloves.
Макаронные гнезда выложите на тарелочку, затем с холодильника достаньте фарш и поместите в тару. Лук очистите от кожуры и промойте под проточной водой. Чеснок разрежьте на два зубчика.
Take a large container and place the minced meat, then chop the onion and garlic and stir into the minced meat. Sprinkle with salt and spices, then mix thoroughly. Heat the pan, then add the pasta nests. Form the minced meat into balls and place in the middle of each nest.
Возьмите большую тару и поместите фарш, затем измельчите лук и чеснок и размешайте с фаршем. Посыпьте солью и специями, далее тщательно перемешайте. Разогрейте сковороду, затем выложите макаронные гнезда. Из фарша сформируйте шарики и поставьте в середину каждого гнезда.
Pour boiled water into the frying pan; as soon as the water boils, pour in the tomato paste. Cover with a lid, then continue to simmer until cooked through.
Влейте кипяченную воду в сковороду, как только закипит вода налейте томатную пасту. Накройте крышкой, затем продолжите тушить блюдо до готовности.
Serve the pasta nests with minced meat hot. Sprinkle with herbs or cut vegetables into pieces.
Макаронные гнезда с фаршем подавайте в горячем виде. Посыпьте зеленью или порежьте овощи на кусочки.