Pour the frying oil into a mug, then place the flour in a large container. Rinse the onions under running water.
Масло для жарки налейте в кружку, затем муку поместите в большую тару. Луку промойте под проточной водой.
Sift the flour through a sieve, then pour in hot water, then stir until smooth. Sprinkle with salt and pour in cold water. Add flour if necessary.
Муку просейте через сито, затем налейте горячую воду, затем помешайте до однородности. Посыпьте солью и налейте холодную воду. При необходимости насыпьте муку.
The dough should not stick to your hands. Divide the dough into 4 parts, then leave the dough alone for 10 minutes. Chop the onion with a knife. Roll out the dough into a sheet, then brush with oil. Wrap it into a ball shape and roll it out.
Тесто не должно прилипать к рукам. Разделите тесто на 4 части, далее оставьте тесто в покое на 10 минут. Лук измельчите при помощи ножа. Тесто раскатайте пластом, затем смажьте маслом. Заверните в форме калачика и раскатайте.
Heat a frying pan, then fry the pancakes until golden brown.
Разогрейте сковороду, затем пожарьте блины до золотистой корочки.
Cut the pancake into pieces, then decorate with vegetables and sour cream.
Разрежьте блин на части, затем украсьте овощами и сметанкой.