Pour the cottage cheese into a plate. Place the flour in a large container, then cut off a piece of butter.
Творог насыпьте в тарелочку. Муку поместите в большую тару, затем отрежьте кусочек сливочного масла.
Take a large container and beat the egg with sugar, then add salt and sugar. Pour in warm milk and stir. Mix flour with yeast and pour in parts. Mix thoroughly with a whisk. Melt the butter and pour into the mixture.
Возьмите большую тару и взбейте яйцо с сахаром, затем насыпьте соль и сахар. Налейте теплое молоко и перемешайте. Муку смешайте с дрожжами и высыпайте частями. Тщательно перемешайте венчиком. Растопите сливочное масло и высыпьте в смесь.
The dough should be homogeneous. Wrap the bowl in cling film. Place the bowl in a warm place for an hour. The finished dough will increase in size.
Тесто должно получиться однородным. Обверните миску пищевой пленкой. Уберите миску в теплое место на час. Готовое тесто увеличится.
Take a large container and mix the cottage cheese with the eggs, then sprinkle with vanilla and sugar. Mix thoroughly.
Возьмите большую тару и смешайте творог с яйцами, затем посыпьте ванильным сахаром и сахаром. Тщательно перемешайте.
Form the dough into flat balls and place on a baking sheet, first grease with oil. Leave them for 20 minutes to rise. Place the filling in the cavity, then brush the cheesecakes with the egg and milk mixture. Place the baking sheet in the oven for 25 minutes at 190 degrees.
Из теста сформируйте плоские шарики и выложите на противень, предварительно смажьте маслом. Оставьте их на 20 минут для подъема. В углубление положите начинку, затем смажьте ватрушки с творогом смесью яйца с молоком. Положите противень в духовку на 25 минут при 190 градусов.
Serve the cheesecakes with bamboo sticks.
Подавайте ватрушки с бамбуковыми палочками.