Peel the potatoes. Rinse the herbs and green onions and dry with a paper towel. Preheat the oven to 180°C.
Почистите картофель. Ополосните зелень и зеленый лук и просушите с помощью бумажного полотенца. Разогрейте духовку до 180 °С.
Grate the potatoes on a coarse grater. Squeeze it to remove excess liquid and place on a paper towel.
Натрите картофель на крупной терке. Отожмите его, чтобы удалить из него лишнюю жидкость, и выложите на бумажное полотенце.
Place the grated potatoes in a deep bowl and add the quail eggs to it. Season with salt and pepper.
Выложите тертый картофель в глубокую миску и добавьте в него перепелиные яйца. Посолите и поперчите.
Take muffin tins and grease with vegetable oil. Line the bottom and sides of the molds with potato mixture. Place the potato tartlets in the oven for 15-20 minutes.
Возьмите формочки для кексов и смажьте растительным маслом. Выложите дно и стенки формочек картофельной массой. Отправьте картофельные тарталетки выпекаться в духовку на 15-20 минут.
Meanwhile, prepare the filling. Chop the greens and mix them with cream cheese.
Тем временем приготовьте начинку. Нарубите зелень и смешайте ее со сливочно-творожным сыром.
Cool the finished tartlets and fill them with cheese and herbs.
Готовые тарталетки остудите и начините сыром с зеленью.
Place one fish on each tartlet.
Выложите по одной рыбке на каждую тарталетку.
Sprinkle the tartlets with chopped green onions.
Посыпьте тарталетки нарубленным зеленым луком.
Add chopped capers and sun-dried tomatoes to the filling. Decorate the tartlets with halved boiled quail eggs.
Добавьте в начинку измельченные каперсы и вяленые томаты. Украсьте тарталетки половинками вареных перепелиных яиц.