Remove the meat from the refrigerator and place on a plate. Rinse the mushrooms under running water.
Мясо достаньте с холодильника и поместите на тарелочку. Грибы промойте под проточной водой.
Beat the eggs until smooth and place in a large container, then add flour in parts. Sprinkle with sugar and salt. Stir until smooth. Pour in vegetable oil and milk.
Яйца взбейте до однородности и поместите в большую тару, затем насыпайте муку частями. Посыпьте сахаром и солью. Перемешайте до однородности. Налейте растительное масло и молоко.
Heat the pan and fry the pancakes until golden brown.
Прогрейте сковороду и пожарьте блинчики до румяной корочки.
Cut the chicken fillet into thin strips, the onion into cubes, and the mushrooms into small pieces. Start frying the onions, mushrooms and chicken. When the ingredients are ready, pour in the cream. Simmer for 5 minutes on low heat. Sprinkle with salt and spices.
Куриное филе нарежьте на тонкие полоски, лук кубиками, а грибы на маленькие кусочки. Начните жарить лук, грибы и куриное филе. Когда продукты будут готовы, налейте сливки. Тушите 5 минул на слабом огне. Посыпьте соль и специи.
Pour the filling into the middle of the pancake, then sprinkle with cheese, first chop it on a fine grater. Roll the pancakes into tubes. You can heat the prepared pancakes in the microwave or fry them in a frying pan.
На середину блина высыпайте начинку, затем посыпайте сыром, предварительно измельчите его на мелкой терке. Сверните блины в трубочки. Можно готовые блины разогреть в микроволновке или пожарить на сковороде.
Serve pancakes on a separate plate. You can decorate with vegetables and herbs.
Блины подавайте на отдельной тарелочке. Можете украсить при помощи овощей и зеленью.