Remove the meat from the refrigerator and place it on a plate, then peel the carrots and onions. Peel the garlic and take only two cloves.
Достаньте с холодильника мясо и положите в тарелку, затем очистите морковь и лук от кожуры. Почистите чеснок и возьмите только две дольки.
Take the drumstick and cut into pieces. Rinse under running water. Place the chopped drumstick in a large container and cook. Wash and soak the lentils.
Возьмите голень и порежьте на куски. Промойте под проточной водой. Порезанную голень поместите в большую тару и отправьте вариться. Промойте и замочите чечевицу.
Chop the onions and carrots. Place in a frying pan. When the meat has boiled, remove the drumstick and strain the broth.
Нарежьте лук и морковь. Отправьте на сковороду для жарки. Когда закипело мясо, вытащите голень и процедите отвар.
Pour the dried lentils into the broth, then place the pasta, prepared onions and carrots and drumsticks. Sprinkle salt to taste. Chop the parsley and garlic and add to the soup.
Просушенную чечевицу насыпьте в отвар, затем поместите макароны, готовые лук с морковью и голень. Посыпьте соль по вкусу. Нарежьте петрушку с чесноком и закиньте в суп.
Serve the soup in a deep plate, first sprinkle with herbs.
Подавайте суп в глубокой тарелочке, предварительно посыпьте зеленью.