Remove the bacon from the refrigerator and place in a plate, then pour 100 g of cream into the container. Cut the cheese into a piece weighing 70 g. Place the pasta in a plate.
Достаньте бекон с холодильника и поместите в тарелочку, затем налейте в тару 100 г сливок. Сыр порежьте ну кусочек весом 70 г. Макароны поместите в тарелочку.
Place the pasta in a cooking pot, then cut the bacon into pieces. Heat the frying pan and start frying, then sprinkle with dill and pour in cream. Leave the sauce to cool.
Макароны положите в кастрюлю для варки, затем порежьте бекон кусочками. Разогрейте сковороду и начните жарить, далее посыпьте укропом и налейте сливки. Оставьте соус остывать.
Cut the cheese into small slices, then pour the sauce on top of the pasta and sprinkle with cheese.
Порежьте сыр маленькими ломтиками, затем сверху макарон налейте соус и посыпьте сыром.
Serve the spaghetti hot, first sprinkle with herbs.
Подавайте спагетти в горячем виде, предварительно посыпьте зеленью.