Take a plate and place oatmeal. Peel the nuts and place only the kernels on the plate.
Возьмите тарелку и поместите овсяные хлопья. Почистите орехи и в тарелку положите только ядра.
Take a large container and place the butter, then melt. Sprinkle with salt and sugar, then mix thoroughly. Pour the zest in there.
Возьмите большую тару и поместите масло, затем растопите. Посыпьте солью и сахаром, далее тщательно перемешайте. Цедру высыпьте туда же.
Chop the nuts into small pieces, then pour the oatmeal and nuts into a large container with butter. Mix all ingredients well.
Орехи измельчите до маленьких кусочков, далее овсянку и орехи высыпьте в большую тару с маслом. Хорошо перемешайте все ингредиенты.
Place the resulting mixture on a baking sheet; first line the baking sheet with baking paper. Place in the oven for 30 minutes at 160 degrees.
Получившеюся смесь выложите на противень, предварительно на противень застелите пекарную бумагу. Поставьте в духовку на 30 мин при 160 градусов.
Serve the cookies in a separate plate; you can decorate them with fruit first.
Печенье подавайте в отдельной тарелочке, предварительно можете украсить фруктами.