Place the flour in a large bowl, then place 30g of cocoa in a glass. Pour sugar into a glass in the same way.
Насыпьте муку в большую емкость, затем поместите 30 г какао в стакан. Сахар таким же образом насыпьте в стакан.
Place the butter in a large container, then add the sugar and mix thoroughly. Sprinkle in cocoa and baking powder, then add flour in sections.
Сливочное масло поместите в большую тару, затем насыпьте сахар и тщательно перемешайте. Высыпьте какао и разрыхлитель, затем насыпайте муку частями.
Cut the chocolate into small pieces and pour into the dough. Mix the resulting mixture thoroughly.
Шоколад порежьте на меленькие кусочки и высыпьте в тесто. Тщательно перемешайте полученную смесь.
Roll the resulting dough into balls the size of a nut, then roll them in powder. Line a baking tray with baking paper, then place the cookies. Bake cookies for 15 minutes at 200 degrees.
Полученное тесто раскатайте на шарики с величиной в орех, затем обваляйте их в пудре. Застелите противень пекарной бумагой, затем выложите печенье. Выпекайте печенье 15 минут при температуре 200 градусов.
Serve cookies in quantities of more than 5 pieces, first sprinkle with sweet berries.
Подавайте печенье в количестве более 5 штук, предварительно посыпьте сладкими ягодами.