Place the cabbage in a large plate, then pour the flour into a mug and pour in 60g of butter.
Капусту поместите в большую тарелку, затем насыпьте муку в кружку и налейте 60 г масла.
Divide the cauliflower into inflorescences and cook for 7 minutes. Let the cabbage cool, then cut into cubes. Place the cabbage in a large container, then mix with the eggs.
Цветную капусту разделите на соцветие и отправьте вариться на 7 минут. Поставьте капусту остывать, затем порежьте на кубики. В большую емкость поместите капусту, далее смешайте с яйцами.
Chop the onions and herbs, then place them with the cabbage. Mix thoroughly and sprinkle flour in parts. Add salt and stir again.
Нарежьте лук и зелень, далее поместите к капусте. Тщательно перемешайте и посыпайте муку частями. Посолите и снова перемешайте.
Pour oil into the frying pan, then add the dough and form into a pancake shape. Fry until golden brown.
В сковороду налейте масло, затем выкладывайте тесто и формируйте форму оладушка. Жарьте до румяной корочки.
Serve pancakes in quantities of at least 5 pieces. You can serve with jam, honey, sour cream.
Подавайте оладьи в количестве не менее 5 штук. Подавать можно с вареньем, медом, сметанкой.