Wash the vegetables.
Вымойте овощи.
Peel the carrots and grate on a coarse grater.
Почистите морковь и натрите на крупной терке.
Chop the dill and garlic.
Измельчите укроп и чеснок.
Cut the zucchini into quarters.
Кабачок нарежьте на четвертинки.
Mix oil, vinegar, salt and sugar.
Смешайте масло, уксус, соль и сахар.
Place zucchini, carrots, dill and garlic in a saucepan. Pour in the marinade, stir, and leave to marinate at room temperature for 1 hour. After this, put on medium heat and cook for 15 minutes.
В кастрюлю выложите кабачок, морковь, укроп и чеснок. Залейте маринадом, перемешайте, оставьте мариноваться при комнатной температуре в течение 1 часа. После этого поставьте на средний огонь и варите 15 минут.
Transfer the finished salad to a jar, close the lid and let cool. The salad is ready to eat.
Готовый салат переложите в банку, закройте крышкой и дайте остыть. Салат готов к употреблению.
Zucchini salad will be a good appetizer or diversify your usual dishes.
Салат из кабачков будет хорошей закуской или разнообразит привычные блюда.