Rinse the chicken fillet and pat dry with a paper towel. Measure out all other ingredients.
Куриное филе ополосните и промокните бумажным полотенцем. Отмерьте все остальные ингредиенты.
Cut the chicken into small 1.5 cm cubes.
Курицу нарежьте небольшим кубиком размером 1,5 см.
Season the chicken with salt, pepper and paprika.
Курицу приправьте солью, перцем и паприкой.
Heat a frying pan with vegetable oil. Fry the chicken fillet for 5 minutes on each side over high heat.
Разогрейте сковороду с растительным маслом. Обжарьте куриное филе по 5 минут с каждой стороны на сильном огне.
Turn down the heat. Sprinkle flour over chicken and stir gently. Fry for 1 minute and add butter. The flour should turn golden.
Убавьте огонь. Посыпьте курицу мукой и аккуратно перемешайте. Обжарьте 1 минуту и добавьте сливочное масло. Мука должна зазолотиться.
Add sour cream and tomato paste to the chicken.
Добавьте к курице сметану и томатную пасту.
Pour in a glass of cold water and mix everything well until the flour, tomato paste and sour cream are completely dissolved. The sauce should be homogeneous. Simmer the chicken in this sauce over low heat, covered, for 15 minutes.
Влейте стакан холодной воды и хорошо все перемешайте до полного растворения муки, томатной пасты и сметаны. Должен получиться однородным соус.Тушите курицу в этом соусе на небольшом огне под крышкой 15 минут.
Bring the finished chicken stew to taste: add salt and pepper, add
Готовое рагу из курицы доведите до вкуса: посолите и поперчите, добавьте