Remove the bacon from the refrigerator and place in a plate, then cut the cheese and place next to the bacon. Peel the garlic into cloves.
Достаньте бекон с холодильника и поместите в тарелочку, затем порежьте сыр и положите рядом с беконом. Очистите чеснок на зубчики.
Take the bacon and cut it into strips of equal size. Place the frying pan over medium heat and fry the puff pastries until golden brown. Chop the garlic and rinse under running water, then add it to the pan with the bacon. Wash and chop the parsley, then place in the pan.
Возьмите бекон и порежьте на полоски одинакового размера. Поставьте сковороду на средний огонь, и обжарьте слойки до румяности. Чеснок измельчите и промойте под проточной водой, затем закиньте в сковороду к бекону. Промойте петрушку и нашинкуйте, затем положите в сковороду.
Take the eggs, separate the whites from the yolks, then mix them in a large container. Mix the yolks with cream. Grind the Parmesan cheese on a grater and place it in the eggs, then mix thoroughly. Season the sauce with salt and pepper to taste.
Возьмите яйца, отделите белки от желтков, затем перемешайте их в большой таре. Желтки смешайте со сливками. На терке измельчите пармезан и поместите к яйцам, затем тщательно перемешайте. Соус посолите и поперчите по вкусу.
Cook the pasta over low heat, then place it in a colander and immediately into the pan. Pour the sauce on top of the pasta. Hot pasta will melt the cheese.
Поставьте вариться макароны на медленный огонь, далее поместите их в дуршлаг и сразу же на сковороду. Соус налейте сверху макарон. Горячие макароны расплавят сыр.
Serve the pasta hot only. You can sprinkle herbs on top.
Подавайте пасту только в горячем виде. Сверху можете посыпать зеленью.