Wash and peel the carrots, then place the mushrooms on a plate. Pour sugar, wine, cream into mugs.
Промойте морковь и почистите от кожуры, затем положите грибы в тарелку. Налейте по кружкам сахар, вино, сливки.
Rinse the mushrooms under running water and soak in cream. After the mushrooms have soaked, you can start cooking. Peel the onion and cut into squares, then fry in a frying pan, first add sugar. Chop the carrots and add them to the mushrooms. Continue stirring.
Грибы промойте под проточной водой и замочите в сливках. После того как грибы замочились, можете приступайте к приготовлению. Лук очистите от кожуры и порежьте на квадратики, затем поставьте жариться на сковороде, предварительно насыпьте сахар. Нарежьте морковь и отправьте к грибам. Продолжайте помешивать.
Pass the mushrooms through a meat grinder, then stir gently until fully cooked.
Грибы пропустите через мясорубку, затем аккуратно помешивайте до полной готовки.
Pour in wine and cream while stirring. Add salt to taste and continue stirring.
Налейте вино, сливки во время перемешивания. Посолите по вкусу и продолжайте помешивать.
Spread caviar on bread. Sprinkle herbs on top.
Намажьте икру на хлеб. Сверху посыпьте зеленью.