Pour the milk into a large container, then place the flour in a deep bowl. Place sugar and eggs in one plate.
Налейте молоко в большую тару, затем поместите муку в глубокую тарелку. Сахар и яйца положите в одну тарелку.
Take the eggs and place them in a large container, then sprinkle them with sugar and pour in a splash of milk.
Возьмите яйца и поместите в большую тару, затем посыпьте сахаром и налейте капельку молока.
Pour in slaked soda and salt, then add flour and stir until completely smooth. Pour in the remaining milk and lastly add the butter.
Насыпьте гашеную соду и соль, затем высыпьте муку и перемешайте до полной однородности. Влейте оставшееся молоко и в последнею очередь налейте масло.
Place the mixture in the refrigerator for 80 minutes. Fry the pancakes over low heat until golden brown.
Поставьте смесь в холодильник на 80 минут. Жарьте блинчики не на сильном огне, до образования румяной корочки.
Serve pancakes with jam, honey, sour cream, preferably hot.
Подавайте блинчики с вареньем, медом, сметанкой, желательно в горячем виде.