Pour the milk into a large container. Place the minced meat in two plates, then place the eggs, pepper, salt, onion and flour on the table.
Молоко налейте в большую тару. Фарш поместите в две тарелочки, затем поставьте на стол яйца, перец, соль, лук и муку.
Take a large container of milk and place the flour and eggs, then mix. Sprinkle sugar and salt for taste. Pour vegetable oil into the dough. Send the finished dough to the frying pan, warm it up before doing this.
Возьмите большую тару с молоком и поместите муку и яйца, затем смешайте. Для вкуса посыпьте сахар и соль. Налейте растительное масло в тесто. Отправляйте готовое тесто на сковороду, перед этим прогрейте ее.
Take the onion and chop it. Place the onion in the pan and fry until golden brown, then mark the butter. Place the ground beef and pork, then leave the meat to simmer for 30 minutes. You can water it. Sprinkle with pepper and salt for taste. Stir thoroughly, then remove the pan from the stove.
Возьмите лук и измельчите. В сковороду поместите лук и пожарьте до золотой корочки, затем пометите сливочное масло. Поместите говяжий и свиной фарш, далее оставьте тушиться мясо на 30 минут. Можете полить водой. Для вкуса посыпьте перцем и солью. Тщательно помешивайте, затем снимите сковороду с плиты.
Place the filling in the middle of the pancake and wrap it in an envelope, do this with all pancakes.
Начинку положите в серединку блинчика и заверните в конверт, так делайте со всеми блинами.
Heat the butter in a frying pan. Fry the pancakes on both sides.
В сковороде нагрейте сливочное масло. Обжарьте блинчики с двух сторон.
Cut the finished pancakes into pieces and serve hot.
Готовые блины порежьте на кусочки и подавайте в горячем виде.