Sterilize the jars and boil the lids to screw them on. Wash the cucumbers and dill thoroughly with cold water. Cucumbers will be crispier if you soak them in cold water for 2-3 hours or overnight.
Стерилизуйте банки, прокипятите крышки для закрутки. Тщательно помойте огурцы и укроп холодной водой. Огурцы будут более хрустящие, если замочить их в холодной воде на 2-3 часа или на ночь.
Peel the onion and cut into half rings.
Очистите лук от шелухи и нарежьте полукольцами.
Chop the cucumbers into 1 cm thick slices.
Огурцы порубите пластинками толщиной 1 см.
Finely chop the dill.
Укроп мелко нарежьте.
In a deep bowl, mix cucumbers, onions, dill, salt, sugar, vinegar, pepper and your favorite seasonings to taste.
В глубокой миске смешайте огурцы, лук, укроп, соль, сахар, уксус, перец и любимые приправы по вкусу.
Let the well-mixed salad sit at room temperature for 3-4 hours to release as much juice as possible.
Оставьте хорошо перемешанный салат стоять при комнатной температуре на 3-4 часа, чтобы он выделил как можно больше сока.
Distribute the finished salad along with the released juice into jars, roll up the lids, and place the jars upside down. Winter snack is ready!
Готовый салат вместе с выделившимся соком распределите по банкам, закатайте крышками, банки поставьте вверх дном. Закуска на зиму готова!
Cucumber salad is a good complement to main dishes.
Салат из огурцов хорошо дополнит основные блюда.