Remove the broccoli and salmon from the refrigerator, then place them in bowls. Place 200g noodles in a large container.
Достаньте с холодильника брокколи и семгу, затем положите их в тарелочки. Поместите 200 г лапши в большую тару.
Cut the onion into rings and fry in olive oil in a frying pan. Divide the broccoli into pieces and fry along with the onion. Let the broccoli simmer for about 3 minutes until soft. Place cream cheese and herbs over broccoli. Stir the sauce until smooth and sprinkle with salt to taste.
Нарежьте репчатый лук кольцами и обжарьте в оливковом масле на сковороде. Разделите брокколи на части и поставьте жариться вместе с луком. Оставьте тушиться брокколи около 3 минут, до мягкости. К брокколи поместите сливочный сыр и зелень. Помешивайте соус до однородности и посыпьте солью по вкусу.
Take the pasta and boil in salted water. When the pasta is ready, place it in a colander and then into the broccoli. Mix everything thoroughly.
Возьмите пасту и отварите в подсоленной воде. Когда макароны будут готовы поместите их в дуршлаг, а затем в брокколи. Все тщательно перемешайте.
Separate the fillet from the bones and put it in a frying pan to smoke. Place the broccoli paste in a large container and sprinkle the prepared salmon on top.
Отделите филе от косточек и поставьте коптиться на сковороду. Пасту с брокколи положите в большую тару, а сверху посыпьте готовой семгой.
Always serve pasta with broccoli and salmon hot.
Подавайте пасту с брокколи и семгой всегда в горячем виде.