Remove the cherries from the refrigerator and place them in bowls to defrost, then place the cottage cheese in a large container.
Достаньте с холодильника вишню и поставьте в тарелочки размораживаться, затем поместите творог в большую тару.
Take a large container and place the eggs with sugar, then beat until light foam. Place cottage cheese and vegetable oil into the eggs, then mix everything thoroughly.
Возьмите большую тару и поместите яйца с сахаром, далее взбейте до легкой пены. Поместите к яйцам творог и растительное масло, затем тщательно все смешайте.
Pour the sifted flour into the mixture, after mixing with baking powder. Sprinkle with vanilla sugar and salt, then stir. Place the resulting dough in the refrigerator for 30 minutes.
В смесь высыпьте просеянную муку, предварительно смешав с разрыхлителем. Посыпьте ванильным сахаром и солью, затем перемешайте. Поместите полученное тесто в холодильник на 30 минут.
Form the dough into balls and squeeze in the middle, this is the place for the berries. Transfer the cookies to a baking tray lined with baking paper, then top each treat with a pitted cherry. Bake cookies in a preheated oven at 180 degrees for about 25 minutes.
Сформируйте тесто в виде шариков и сдавите в серединке, это место для ягод. Перенесите печенье в противень с пекарской бумагой, затем положите в каждое лакомство по вишенке без косточек. Выпекайте печенье в предварительно разогретой духовке при температуре 180 градусов примерно 25 минут.
Serve the dessert in a separate plate; you can sprinkle it with powdered sugar first.
Подавайте десерт в отдельной тарелочке, предварительно можете посыпать сахарной пудрой.