Take a large bowl and place the cottage cheese, then pour the flour into the container.
Возьмите большую миску и поместите творог, затем пересыпьте муку в тару.
Stir the cottage cheese and add 90 g of flour. Break the egg and place into the mixture, then add salt to the dough and mix until smooth.
Размешайте творог и насыпьте 90 г муки. Разбейте яйцо и поместите в смесь, далее посолите тесто и смешайте до однородной массы.
Take the resulting dough and form round cheesecakes so that the dough does not stick to your hands, moisten them with water.
Возьмите полученное тесто и сформируйте сырники круглой формы, чтобы тесто не прилипало к рукам, смочите их водой.
Heat a frying pan and add oil for frying. Place cheesecakes in a frying pan and fry them until golden brown on both sides.
Разогрейте сковороду и налейте масло для жарки. Поместите на сковороду сырники и пожарьте их до румяной корочки с двух сторон.
Serve the finished cheesecakes hot with various berries and jam.
Готовые сырники подавайте горячими с различными ягодами, вареньям.