Cut a piece of butter and place it in a plate, then remove the turkey liver and place it in a large container.
Нарежьте кусочек сливочного масло и поставьте в тарелочку, затем достаньте печень индейки и поместите в большую тару.
Take the liver and cut it into small pieces, then fry the liver in butter in a frying pan.
Возьмите печень и порежьте ее на меленькие кусочки, затем на сковороде обжарьте печень в сливочном масле.
Chop the onion and fry in butter. When the onions are fried, add the turkey liver.
Порежьте лук и обжарьте на сливочном масле. Когда лук пожариться, поместите печень индейки.
Mix sour cream with flour and water, then pour the resulting mixture into the pan. Simmer the meat until done, about 35 minutes. Then sprinkle with salt and spices.
Смешайте сметану с мукой и водой, затем вылейте получившеюся смесь на сковороду. Тушите мясо до готовности около 35 минут. После чего посыпьте солью и специями.
Serve the resulting dish on a separate plate. Sprinkle herbs on top.
Полученное блюдо подавайте на отдельно тарелочке. Сверху посыпьте зеленью.