Wash cucumbers and greens. Prepare jars for cucumbers in advance, rinse and dry them thoroughly. Prepare salt at the rate of 2 tablespoons per 1 liter of water.
Помойте огурцы и зелень. Заранее подготовьте банки под огурцы, тщательно промойте и просушите их. Подготовьте соль из расчета 2 столовых ложки на 1 литр воды.
Peel fresh cucumbers and cut into slices. Place the cucumbers in a deep dish or pan.
Свежие огурцы очистите от кожуры и нарежьте кружочками. Поместите огурцы в глубокое блюдо или кастрюлю.
Chop fresh herbs (dill, parsley, cilantro). Cut the garlic cloves into small pieces, cut the chili pepper into thin pieces. Add all chopped ingredients to cucumbers.
Измельчите свежую зелень (укроп, петрушку, кинзу). Нарежьте зубчики чеснока небольшими кусочками, перец чили разрежьте на тонкие кусочки. Все нарезанные ингредиенты добавьте к огурцам.
Add vinegar, vegetable oil and salt to the cucumbers. If desired, add sugar for a sweet taste - exactly half as much as salt. Mix all ingredients. Leave the cucumbers for 1-2 hours. During this time, they will give juice and form a natural brine.
Добавьте к огурцам уксус, растительное масло и добавьте соль. При желании для сладкого привкуса добавьте сахар – ровно в два раза меньше, чем соли. Перемешайте все ингредиенты. Оставьте огурцы на 1-2 часа. За это время они дадут сок и образуют естественный рассол.
After aging, transfer the cucumbers to a jar and fill with the resulting marinade. Roll up the iron lid using a seaming wrench. These lids will provide a good seal and preserve the quality of the product for a long time. You can send the product for storage.
После выдержки переложите огурцы в банку и залейте получившимся маринадом. Закатайте железной крышкой с помощью закаточного ключа. Эти крышки обеспечат хорошую герметичность и надолго сохранят качество продукта. Можете отправлять продукт на хранение.