Pour 100 g of sour cream into a plate, then take the mushrooms and potatoes and place them in deep containers.
Вылейте 100 г сметаны в тарелку, затем возьмите грибы, картофель и положите их в глубокие тары.
Rinse the potatoes under running water and peel them, then cut into wedges and place in a saucepan. Place over medium heat, add salt and cook the vegetables until half cooked.
Промойте картофель под проточной водой и почистите его от кожуры, затем порежьте на дольки и поместите в кастрюлю. Поставьте на средний огонь, посолите и сварите овощи до полуготовности.
In a large bowl, combine olive oil and sour cream. Grind the garlic with a garlic grinder and the cheddar with a grater. Place the cheese and garlic in a container. Mix everything thoroughly.
В большой емкости смешайте оливковое масло и сметану. Чеснок измельчите с помощью чесночницы, а чеддер теркой. Сыр и чеснок поместите в емкость. Все тщательно перемешайте.
Place the spinach leaves in the oven for 10 minutes to add freshness to the dish. Spinach leaves can be used as desired. Rinse the champignons under running water. Grease a baking dish with butter, then place potatoes, spinach leaves, filling and mushrooms on top. Place the pan in the oven for 20 minutes, then remove and sprinkle the remaining cheese on top. Place the pan back in the oven for 15 minutes.
Поставьте в духовку листья шпината на 10 минут, так они придадут блюду свежести. Листья шпината можно использовать по желанию. Промойте шампиньоны под проточной водой. Форму для запекания смажьте сливочным маслом, далее поместите картофель, листья шпината, начинку и сверху грибы. Поставьте форму в духовку на 20 минут, затем достаньте и посыпьте сверху оставшимся сыром. Снова поставьте форму в духовку на 15 минут.
Serve the resulting dish separately, garnish with tomato slices in advance.
Полученное блюдо подавайте отдельно, заранее украсьте кусочками помидор.