Place 400 g of coffee in a plate, then place 150 g of powder in a large container.
Положите 400 г кофе и положите в тарелочку, затем 150 г пудры поместите в большую тару.
Take the eggs and separate them into yellow and white, then add powdered sugar to the yolks. Mix the yolk with mascarpone cheese. Beat the egg white well and sprinkle with a pinch of salt. Place the white in the yolk with cheese.
Возьмите яйца и разделите их на желто и белок, далее к желткам поместите сахарную пудру. Желток перемешайте с сыром маскарпоне. Хорошо взбейте белок и посыпьте щепоткой соли. Белок поместите в желток с сыром.
Take some coffee and brew it. Dip the sugar side of the savoiardi into the coffee. After this, place them in a large baking tray.
Возьмите кофе и заварите его. Обмокайте савоярди сахарной стороной в кофе. После этого положите их в большой противень.
Place the prepared cream on top of the biscuit. The cream should cover the entire baking sheet. Place the prepared dessert in the refrigerator for 180 minutes.
Поверх бисквита поместите приготовленный крем. Крем должен облегать весь противень. Поместите приготовленный десерт в холодильник на 180 минут.
Sprinkle cocoa crumbs on top of the tiramisu. Before serving the dessert, cut it into slices.
Сверху тирамису посыпьте крошки какао. Прежде чем подавать десерт на стол, порежьте его на дольки.